Založ si blog

OSN á la prezident

Čo sa stalo v ostatnom období? Pán premiér začal konečne komunikovať s novinármi a v rámci prvého dňa v úrade sa vybral na bratislavskú hrádzu, kde spravil pár klikov, vyvenčil svojho psa i prizvaných novinárov, neskôr žoviálne podebatil s cukrárkou na tému Kaliňák a mal aj rozhovor s jeho novou ochrankou. Pán prezident premenoval Organizáciu Spojených Národov na Organizáciu Spojených Nádorov, Názorov, Nádo Národov a pekne prečítal prejav o dúhe k novovymenovaným ministrom. V dennej tlači nás všetkých šokovali tým, že ďalšia slovenská moderátorka je tehotná! Neuveriteľné. Dostali sme pár cenných rád, čo nemáme na mužoch meniť a akým otázkam sa máme vyhýbať v komunikácii so ženami. Mohli sme spoločne zdielať osudy ľudí z projektu Farma v hoteli Paradise. Aj ceny benzínu pôjdu hore, takže doposiaľ najstabilnejšie v mesiaci apríl je počasie.

Na letákoch od kandidátov čistím zemiaky

13.11.2014

Asi ste sa, podobne ako aj ja, stali „obeťami“ letákov a listov od kandidátov v komunálnych voľbách. Tí sú, podľa môjho názoru vytvrvalejší v porovnaní s minulými rokmi, neúnavne nás zahŕňajú svojimi životopismi, potrebnými informáciami o tom, koľko rokov žijú v obci, koľko rokov majú ich deti a dôvodmi, prečo by sme mali voliť práve ich. Spomedzi [...]

Vivat Jahnátek !

08.04.2014

Vážení, ako dnes pán minister Jahnátek uviedol: „máme kompletne zabezpečenú kontrolu všetkých prvkov, ktoré vstupujú do potravinového reťazca, a to jednak od ochrany a zdravia rastlín, cez dobré životné podmienky zvierat, po bezpečnosť krmovín. Všetko to, čo vchádza do systému výroby potraviny, je teda pod neustálou kontrolou, v našom prípade veterinárnej [...]

Dobrú chuť zo supermarketu!

06.04.2014

Včera som bola nakupovať v supermarkete. Mali tam jahody.Boli krásne, červené. Na plastovej krabičke od nich bolo napísané:špeciálne vybrané pre ich sladkú chuť a skvelú vôňu. 1. trieda. Doba vystavovania tiež v poriadku. Neváhala som s ich kúpou ani chvíľu. Jahody mám veľmi rada, sú zdravé a chutné. Doma som ich hneď netrpezlivo otvorila. Žiadna spomínaná [...]

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Boroďanka, vojna na Ukrajine

ONLINE: Pokračujú tuhé boje o Očeretine. Ukrajina dúfa, že americká pomoc zvráti situáciu na fronte

28.04.2024 07:15, aktualizované: 08:52

Ukrajina očakáva, že zahraničná vojenská pomoc vrátane munície a zbraní pomôže zvrátiť situáciu na frontoch v Bachmute a Avdijivke aj v iných oblastiach.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 17
Celková čítanosť: 32457x
Priemerná čítanosť článkov: 1909x

Autor blogu

Kategórie