novinky 2

21. júna 2012, sona, Nezaradené

Štefan Banič vynašiel padák. Ján Fígeľ zase spôsob, ako mu dodať punc zlata. Že to zaplatíme my, je druhá vec. 10 krajín EU sa spoločne zhoduje, že vytvoriť Spojené národy európske je vlastne dobrý nápad. V hre  je napríklad krajina posypových solí a svedomitých obchodníkov  či  call majstri z Madridu…  Celé to zase raz vtipne a s bohatou duchovnou prípravou okomentoval Slovák s triezvym úsudkom, vlastniaci jachtu v Chorvátsku, Bentley v garáži, jednu stíhačku vonku a druhú možno v kuchyni. Ešteže sa k veci nevyjadril náš pán prezident, pretože z aprílovej organizácie nádorov sa poniektorí spamätávajú dodnes.  Pán Lipšic, uvedomujúc si, po dlhých rokoch strávených v politike, že táto je vlastná zlá, špinavá a bakaná, precitol. Vážené dámy a páni, konečná, poprosím vystupovať. Danko, Janka, pomaly, nie že si nohy zlámete.

Istoty sa napĺňajú, už teraz viem, že budem robiť viac a verím, že kompetentní nájdu spôsob, že aj za menej peňazí… Lebo to by som asi neprežila, keby som sa so zarobenými peniazmi nemohla podeliť na Slovensku aj s tými, ktorým sa robiť nechce a v EU aj s tými, ktorí ani nevedia, čo to je…

A  nerozumiem, prečo sa pán Rath dostal do väzenia, keď jasne povedal, že si naozaj skutočne vážne určite nepochybne myslel, že v tej krabici je iba víno.